1/30/08

Räige Hannover on

Pean nõustuma sõbra õntsõntsiga. Täna läks asi totaalselt üle headuse piiri. Sõitsin kell 4 taksoga koju - 6 pidin kooli jaoks ärkama ja tunnistusele vastu minema.Tegin möönduse, et lähen kolmandaks tunniks (kella 10ks). Kell 9 äratus, 9:40 pidi buss minema. Ärkan ja kohe näen, et ohsakurat, tüüpiline europohmell. Suus on Sahara. Käega äratuskell kinni, mis on teise toa otsa peidetud, ja KOHE sahvrisse mahla järgi. 1.5l läks nagu unenägu. Mõtlen, et viskan korra veel pikali, et no bussipeale minek kestab ju 10 mintsa. Järgmine kord avan silmad - jess kell on 9:45. Niipalju siis sellest. Korra lähen netti. Natuke pead kallutades on tunne nagu see kukuks kohe otsast ära. Ning silmad olid nagu kaks vittu tõepoolest.

Blogiomanikule ütleksin, et ma vist mõistan, kui hull sul seal pagenduses on, kui mõistus nii sassi kammib, et õlu sitt ja pohmell hea on. Pigem nagu vastupidi või nii?

Ok kohe on ujumaminek - ma loodan et sellega peksab kassi majast välja. Lõunasöök alla ei läind igatahes. Märg nagu kalts olen. Aa ja külmavärinapoiss ka nagu alumises postis.

EDIT: Ahja, unustasin mainida. Seda järjekorda üritasin ka hoida, millest neeger räägib just siin:

No comments: