1/20/08

Ohsajutt

Ärkan - kell on kolm. Vaatan voodis ringi - telefon, pleier iPod, kõik on terve. Ja tere-tere, kõikide laste sõber on kohal. Esimesena andis endast tunda vana klassik suukuivamees, seejärel sadistist pealõhk ja vana sõber tuim. Oma pool tundi lebasin voodis, vaatasin iPodist 70s showd. Oi kui halb - oi kui halb. Hakkasin meenutama, et millest selline meeldiv olustik?

Alguses läksime ühte kohta, seal tegime kõik meetriõlled ja ma võtsin põhjaks ka ühe B52 alla. Sealt lahkudes oli juba keha härga täis ning ka Saksapoisid olid üsna, khm, rahutud, mõtlesime, et rahuneme maha ühes Kreeka restoranis klaasikese Bayley´sega, Sealgi läks tund. Saabusime kolmandasse kohta seal jälle poolik õlut, White Russian ja veel üks Bayley´s. Suundusime kluppi, seal väga kaua ei viitsind olla, kõige lõpuks tõmbasime õllega piduri peale kohalikus stripibaaris. Üks tõi koju kah.

Nüüd olen end püsti ajand, perele tere öelnud ja varsti on õhtusöök. Ema ütles, et ma oma toa akna lahti teeks, pidavat haisema. Ma loodan, et on mõõk! Täna, türa võtaks, koristan toa ära ja mängin Transport Tycooni ja panen Album Arti juurde. Õõh, käed väsisid ära,

No comments: