1/1/08

Mineeeeeeeeeee....

... kui eriline aastavahetus.
Alguses sõitsime rongijaama. Õigemini emme viskas ära. Nii. Pärast operaator pakkus pisut õlut. Ja shampust kaa aga seda me pakkusime kotile. Ja siis läksime bussi peale. Sest rongi ei old. Ja siis pakkus operaator juba päris palju õlut. Kui me Harburgi lõpuks jõime, oli tund juba alanud. Mingi mehe eeskujul kõlbas metroos suitsetada. Ja kui jõudsime Hauptbahnhofi oli ralli kusele Platvormi 7f lõppu, aga kuna põis ei pidand läks lahti 5a peal juba. Tegime veel suitsu. Siis läksim Elbe jõe äärde. Enne seda käisime rooma burksikunnist läbi, ja ostsim hamburgerit juustuga. Suht irooniline. Nii. A ja siis vaatasime pisut rakette (saluuti). Seal oli üks mees Stalini näoga. Või aa ei pärast, enne käisime veel kusel. Siis sõitsime metroosse friistailoga. Ja sõitsime kesklinna. Vaatasime sõda. Seejärel sai uusaata. Paar kõnet ja eksimus. Aa vot nüüd lasi Stalin käest rakette. Ja pilu lasi pudelist. Tubli pilu.

Hauptbahnhofis rääkisime rokkaritega burgerkingi järjekorras. Nad ajasid meid Reeperbahni kui ma küsisin et kus on klub. Sõime ära ja võtsime S1 sõitsime 5 peatust Reeberbahni. Alguses allees kusel ja siis ei olnud imestusel ei otsa ega äärt. Igalpool litsid. ja . jep. kõige parem asi üldse mis ma kunagi hamburgis näind olen - Hesburger. Siis läksime plastikmunnide poodi. Ja siis tärkas uni, läksime tagasi Hauptbahnhofi. Üritas üks vend putakas magada, aga tal ei õnnestunud see. Põrandal oli McChicken. Läksime käisime kolm korda DB letis küsisime mis raha eest koju saab ja millal ja millega ja kust ja kas üldse ja mida faakkki.
Khm, Kus mu bling-bling on? Aa ja tuli väjla, et 6 eurot. Aga se eoli meile liiga kallis niiet kell pool viis läksime Müncheni ICE pardale istusime esimesse klassi maha ja lootsime et kontrolöri ei tule, ja ei tulnudki vaatasime telekat "Throw the ICE down the well." Horse - its a lifestyle.

Jäime magama ja ärkasime igakord selel peale kui tuli, et "Liebe fahrgäste unsere nächste haltstelle ist see ja see" Sõbral jõudis juba räige pohmell kohale. Jalutasime Lüneburgis natuke aega mööda rattateed aga see läks otse putsi. Pidasime takso kinni. Jõudsime koju kell 6 ja magama. Öösel käis Thro the Jew down the well. Oota! Mahla jõime ka. Kõvasti.



Öökülm - Viski laul/Elmar



--------

Natukene pesuehtsat pohmakõne siis teile lugemiseks.

No comments: