6/8/08

hommikust õhtuni

eile sai lõpuks levika teine korrus ka ära nähtud-oldud ja kõik see veel allnighterina.
esiteks levika teisest korrusest. see ei ole levikas. see on mingi rändom koht. seal on valge, ei haise, tehakse suitsu, peldikuid on nii meestele kui ka naistele ja nii edasi.
aga lähemalt pohmellist. igaljuhul on nüüd kindel, et ikka ainuõige pohma toob mulle õlu ja pole mõtet vaielda. eile sai mingi 9st õhtul alustatud ja siis ilusti hommikuni. juba koduteel oli tohutu kuivus suus, kõrvad vilisesid ja aju tegi tümmi. kõrvaklapiots oli ka ära kadunud. igaljuhul kojujõudes jõin jõuga vett ja kadusin magama. vannitoa peegel näitas kottis silmaaluseid ja punaseid silmi.
üles sain siis alles....mmmm...12 läbi.
siis algas vegetaatsio. ibumax alla, apelisinimahla ja telekast discovery pealt igavaid howitsmade´e ja muud jura. ibumax ei töödanud ka kui nüüd kõik ära rääkida. samas väsimus oli nii suur et uue järgi ka ei läinud. lõpuks andis valu järele ja algas mõttetu mehe tunne. kõik oleks nagu korras olla, aga teha ei viitsi ju ikkagi kottigi. kuna vend oli kõik lastevorsti(pohmasöögi) ära söönud, sõin pudingut, mis oli imeliku maitsega, moos ka ei aidanud. nuuks.

2 comments:

Lembitu said...

Vegetacio in D Minor, Allegro

VOR said...

lol, lastevorst:D