4/27/08

Ma ei saand üldse reitti.

No lubasin eile, et lähen korra ühte arvutividinat Hamburgi ostma ja pärast seda flatrate-peole. (flatrate on siis siuke pidu, et umbes nagu rootsi laud, maksad 5€ ja siis jood või pooleks end). No ja siis kella 10 ajal hakkasin tulema Hamburgist, aga astusin õnneks vale rongi peale, mis oli suunaga Bremenisse (tsau Priit!). Vaatasin, et peale Hamburg-Harburgi tuli mingi täielik ilge kuradi vastik kuradi kriminaalne peatus, küsisin, et kas see on ikka Lüneburgi rong, ei, olevat Bremeni. Hüppasin maha mingis täielikus pommiaugus, ümber ringi oli: muuseum-telefonputka, mets, kaks posti ja piletiautomaat. Valisin tee mis viis Hamburgi kuma poole, hakkasin kõndima. Umbes poole tunni pärast nägin esimest maja (kes teeks siuksesse kohta rongijaama?) ja küsisin, et kuidas Harburgi saada. Oli otse veel mingi umbes 15km. Ei, omamoodi huvitav oli Bundeslandi piiri ületada jala. [i]Long story short:[/i] kella kaheks Harburgi, kella poole kolmeks Hauptbahnhofi. Istusin kontingendiruumis, magasin ja kusjuures üsna hästi veel. Jäin esimesest rongist maha, ärkasin olin üli vihane, tegin kuuspaki, sest sellega saab kõvasti vedelikku ja suu kuivas. Mingi ime läbi kell 9 koju ja ema käest pahandada. Läksin voodisse, passisin netis kuni kella 11ni ja siis magama. Ärkasin kell 7 jaaaa läks lahti:

Põleved valutavad, jalgade peal mingid villipoisid, suus on nii kuiv, et kõik naksub, muusikat kuulata ei taha üldse, õues aeti mingit pappi saagima, väga valusalt tuli, kõht valutab nagu oleks pesapallikurikaga makku saand ja kõik lihased on nii kanged, plus peas käib

Samuti tegin jogurtisöömise rekordi. Üks toos läks umbes 15 minutiga, Ja arvuti monitori brightness on pea, et null, sest muidu on lihtlabaselt valus. Aken on lahti, sest muidu on umbne, ja linnulaul häirib. Millegipärat on ka ületamatu kihk jengat mängida.

Aa ja kõige boonuseks on see, et õhtu otsa pold iPodis muud mussi tänu mingile õnnetusele kui Slayeri plaat, niiet mõnus.

No comments: