3/2/08

pohm x palavik = oivittu

oli see vist neljapäeva õhtu, kui sõidust koju sain ja tundsin, et olemine on suht sitt. palavik kolkendseitsekomatsut ja niisama kehv olek.
vaatamata sellele otsustasin reedel koolis olla, kui ma poleks olnud poleks ka nädalavahetust olnud. igaljuhul koolis oli sitt olla, pea valutas, ülekuumenemine ja kurgus oli ka valu. see ometi ei takistanud meid gulliveri minemast. piirdusin vaid ühe õllega. pärast seda, mingi poole 7 paiku käisime alkopoes ja ostsin omale paki valget veini ja spraidi. olin jürile lubanud temaga valget veini lahendada.
koju sain vist 7 ajal, lasin ühe ibumaxi ja coldrexi ja läksin pool-unne. kell 8 üles, ja oioi, peavalu oli läinud ja olek eriti pöörfi. pooleks läksin bussipeatusesse ja sain teistega kokku. sõitsime sinna, jõime ja jaurasime. 3 magama aga seda vaid poolteist tundi, sest siis saabusid robo ja brett tagasi. tiksusin ja üritasin magama jääda. tsut ennem kuut otsustaime kõik ära koristada ja esimesele bussile sihtida mineku. juba siis oli olek nii sitt, sellist peavalu pole vägaväga kaua olnud. pronksi tänaval löödi mind haamriga pähe stiilis valu ma arvan. õues olid külmavärinad. heahea. kell 7 magasin enda voodis.
ja türa, kell 1 ärkasin palavikuga 38. kella 6ks vist oli 39. aga ma suutsin käia ja mingite külaliste seltskonnas veel süüa ka. tavaliselt võtab peavalu jalad alt 39ga.
ja jüri jõi hoopis premiumit.

No comments: