12/21/07

Mälestusi

Kuna Alam-Saksimaal veel õiget joomingut olnud pole on õige aeg visata pilk tagasi elu parimatele pohmellidele või niisama ärkamistele. Teen TOP 5 alustades kõige tavalisematest.


5) Kolmapäeva hommik oma kodus. Pea ei valuta, koolikott pakitud, lähen kooli. Kogu lugu

4)Peale esimest keevitust - see tunne oli veel võõras. Katkine pleier ja näpuga näitav klassivend plus veel Simbadi seiklused. Pärast läksin maale.

3)Baierimaal. Omast voodist. Kotis tuttuus Motorola RAZR. Küsin hoiuperelt, et kuidas ma koju sain - nad ei tea. Raha, prillid, võtmed kõik on nagu alles. Nojah mis siis ikka ärkan üles ja teen Longranget. Pärastlõunal RAZR helises. Keegi natuke hingas ja pani ära sõnagi ütlemata. Suht hea.

2)Klassivenna pool peale pidu koondnimega "Ain-Andreas Neuhaus". Sealt tulid naljad nagu "Kaspar, ütle nonsens", "Nad võiks Jackassi näidata - see mulle meeldib" "Ja siis mõned koerad veel."

1) Baierimaal. Pärast bändiga pidu. Pidu toimus justkui nagu Wunsiedeli külje all, aga ärkasin Kirchenlamitzis mingist mõisast 40 matkaselli keskelt, kes ütlesid selle peale, kui ma ärkasin "Näe! Islandi-Poiss on ka juba üleval!" Järgmine päev koolis rääkisid kurjad keeled, et ma olla lahtise käega õlut avanud. Mega normaalne.

No comments: